طرز تهیه مربای به

1.17K viewsآشپزیمربای به

طرز تهیه مربای به

میشه طرز درست کردن مربای به خوشمزه رو کامل توضیح بدین؟

میترا جوانمرد Answered question 3 آبان 1400
5

*مواد لازم برای مربای به
به  1 کیلوگرم
شکر  1 کیلوگرم
آبلیمو  1 قاشق غذاخوری
هل  5 عدد                                                            گلاب  3 قاشق غذاخوری

مرحله اول:

به ها را بشویید. پوست بکنید و خرد کنید.

مرحله دوم:

درون قابلمه 7 لیوان آب بریزید و به های خرد شده را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید به ها بپزند و کمی نرم شوند (دقت کنید به ها له نشوند). این مرحله حدود نیم ساعت طول میکشد.

مرحله سوم:

پس از اینکه به ها کمی نرم شدند شکر، گلاب و دانه های هل را اضافه کنید (دانه های هل را از پوست آن خارج کنید و استفاده نمایید). با حرارت ملایم 3-4 ساعت اجازه دهید مربای به مجلسی بپزد و رنگ آن قرمز شود.

مرحله چهارم:

پس از آماده شدن مربا آبلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه مربا بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. مربای خنک شده را درون شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

نکته های کلیدی تهیه مربای به:

– برای قرمز شدن رنگ مربا باید در زمان پخت حرارت ملایم باشد و در قابلمه نیز بسته باشد. در اینصورت مربای خوشرنگ و قرمزی خواهید داشت.

– میتوانید از کمی زعفران دم کرده برای خوشرنگ شدن مربا استفاده کنید.

– بهتر است مربای به را در قابلمه مسی درست کنید. البته اگر نکات را رعایت کنید در قابلمه چدن، تفلون یا سرامیکی هم مربای خوبی خواهید داشت.

– از آنجایی که به خودش عطر خوبی دارد نیازی نیست به مربا اسانس یا وانیل اضافه کنید. استفاده از هل و گلاب هم اختیاری است.

– توجه کنید مربا به را کمی رقیق تر از مرباهای دیگر از روی حرارت بردارید. در غیر این صورت بعد از پخت حالت ژلاتینی پیدا میکند.

– مربای به رنده ای هم به همین صورت تهیه میشود. تنها کافی است به را به جای خرد کردن رنده درشت کنید.

حانیه Changed status to publish 15 مهر 1400
5
You are viewing 1 out of 2 answers, click here to view all answers.