طرز تهیه مربای به
طرز تهیه مربای به
میشه طرز درست کردن مربای به خوشمزه رو کامل توضیح بدین؟
*مواد لازم برای مربای به
به 1 کیلوگرم
شکر 1 کیلوگرم
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
هل 5 عدد گلاب 3 قاشق غذاخوری
مرحله اول:
به ها را بشویید. پوست بکنید و خرد کنید.
مرحله دوم:
درون قابلمه 7 لیوان آب بریزید و به های خرد شده را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید به ها بپزند و کمی نرم شوند (دقت کنید به ها له نشوند). این مرحله حدود نیم ساعت طول میکشد.
مرحله سوم:
پس از اینکه به ها کمی نرم شدند شکر، گلاب و دانه های هل را اضافه کنید (دانه های هل را از پوست آن خارج کنید و استفاده نمایید). با حرارت ملایم 3-4 ساعت اجازه دهید مربای به مجلسی بپزد و رنگ آن قرمز شود.
مرحله چهارم:
پس از آماده شدن مربا آبلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه مربا بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. مربای خنک شده را درون شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید.
نکته های کلیدی تهیه مربای به:
– برای قرمز شدن رنگ مربا باید در زمان پخت حرارت ملایم باشد و در قابلمه نیز بسته باشد. در اینصورت مربای خوشرنگ و قرمزی خواهید داشت.
– میتوانید از کمی زعفران دم کرده برای خوشرنگ شدن مربا استفاده کنید.
– بهتر است مربای به را در قابلمه مسی درست کنید. البته اگر نکات را رعایت کنید در قابلمه چدن، تفلون یا سرامیکی هم مربای خوبی خواهید داشت.
– از آنجایی که به خودش عطر خوبی دارد نیازی نیست به مربا اسانس یا وانیل اضافه کنید. استفاده از هل و گلاب هم اختیاری است.
– توجه کنید مربا به را کمی رقیق تر از مرباهای دیگر از روی حرارت بردارید. در غیر این صورت بعد از پخت حالت ژلاتینی پیدا میکند.
– مربای به رنده ای هم به همین صورت تهیه میشود. تنها کافی است به را به جای خرد کردن رنده درشت کنید.