طرز تهیه آش رشته

طرز تهیه آش رشته

لطفاً آموزش تهیه آش رشته رو بدید؟

سمیرا Answered question 2 آبان 1400
0

هرچقدر هم که پيگير غذاهاي جديد و متفاوت باشيم نمي‌توانيم از غذاهاي سنتي دل بکنيم.

مواد لازم:
سبزي آش (تره،جعفري و اسفناج)   يک کيلو
لوبيا چيتي، لوبيا قرمز، نخود و عدس    هر کدام نصف پيمانه
رشته آش    نصف بسته
پياز    سه عدد متوسط (هر چه پياز داغ بيشتر باشد آش خوشمزه‌تر مي‌شود)
نعنا داغ و سير داغ    به مقدار لازم
کشک     به ميزان لازم

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه    به میزان لازم

طرز تهيه و دستور پخت:

حبوبات را از روز قبل خيس کنید و چندبار آب آن را عوض کنید.
براي اين مقدار آش، بايد سه عدد پياز را سرخ کنيد و در آخر زردچوبه و فلفل را تفت داده و حبوبات همراه با آب را به قابلمه اضافه کرده تا خوب پخته شوند.
سپس بعد از دو ساعت  سبزي و عدس را باهم اضافه کنید.

زماني که همه ترکيبات پخته شد رشته را اضافه کنيد. دقت کنيد که ميزان رشته نه بايد خيلي زياد باشد نه خيلي کم؛ زيرا در صورتي که ميزان رشته زياد باشد آش سفت خواهد شد.
زماني که رشته اصطلاحا پف کرد و درشت شد، نصف پيمانه آرد را با یک ليوان آب مخلوط کنيد تا رقيق شود.
سپس اين مخلوط را به آش اضافه کنيد.
در مرحله آخر هم سیر داغ، نعنا داغ و زردچوبه را با روغن تفت دهيد و به اضافه نمک به آش اضافه کنيد و اجازه بدهيد تا آش جا بيفتد.

فوت و فن‌ها:
۱. سعي کنيد از قابلمه‌اي استفاده کنيد که حجم بيشتري در مقايسه با مواد شما داشته باشد تا رشته‌ها بهم نچسبند.
۲. سبزي‌ها در آش رشته بايد بدون ساقه و درشت خرد شوند.
۳. نمک آش را بعد از اضافه کردن رشته و کشک تست کنيد تا آش شما شور نشود.
۴. براي اينکه آش شما جا افتاده باشد نياز است که زير شعله کم بپزد و مرتب هم بخورد.
۵. تناسب آب و مواد آش رشته بستگي به ميزان آب اوليه دارد. در دقايق پاياني اگر احساس کرديد آب آش زياد تر از مواد آن است، کمي زير شعله را بالا ببريد و در قابلمه را باز کنيد تا آش شما کمي آب را از دست بدهد.
۶. تهيه رشته خوب و سبزي تازه مي‌تواند برگ برنده آش شما باشد.
۷. سعي کنيد آرد را با آب جوش مخلوط کنيد و بعد به آش اضافه کنيد.
۸. حبوبات را حتما از روز قبل خيس کنيد و چند بار آب آن را عوض کنيد تا نفخ آب گرفته شود.

سمیرا Edited answer 3 آبان 1400
0