طرز تهیه خورشت فسنجان
طرز تهیه خورشت فسنجان
طرز تهیه خورشت فسنجان رو آموزش بدید؟
خورش فسنجان يکي ديگر از خورشهاي اصيل و شکيل ايراني است که به قول معروف طرفداران دوآتيشه بسياري دارد.
اين خورش در نقاط مختلف کشور به صورت ملس، ترش و شيرين و با گوشت قلقلي، اردک و مرغ پخته ميشود. خورش فسنجان مثل قيمهنثار، باقاليپلو و مرصعپلو از غذاهاي مجلسي به حساب ميآيد.
با ما همراه باشيد تا طرز تهيه يک خورش فسنجان جا افتاده و عالي با مرغ را به شما آموزش دهيم.
مواد لازم براي تهيه خورش فسنجان
مرغ؛ يک عدد
مغز گردو؛ ۷۵۰ گرم
پياز؛ سه عدد
رب انار؛ ۵ قاشق غذاخوري
شکر؛ ۳ قاشق غذاخوري
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
زعفران دم کرده نصف استکان
طرز تهیه
براي تهيه خورش فسنجان ملس و جا افتاده با مرغ ابتدا بايد تکههاي مرغ را به مقداري نمک، فلفل و زعفران دمکرده آغشته کنيد و با دو قاشق غذاخوري روغن تفت دهيد.
سپس پيازها را رنده کنيد، يک قابلمه برداشته و آنها را با مقداري روغن تفت دهيد و مقداري زردچوبه اضافه کنيد.
گردوها را چرخ یا آسیاب کنيد و بعد از اينکه پيازها کمي طلايي و نرم شد، به قابلمه اضافه کنيد. بعد از ۵ دقيقه رب انار را اضافه کنيد و مجددا تفت دهيد. شعله را زياد کنيد تا آب خورش به جوش آيد سپس شعله را ملايم کنيد و در قابلمه را ببنديد.
مرغها را به مخلوط پياز و گردو اضافه کنيد و چند ليوان آب را روي مواد بريزيد. در همين مرحله اگر اهل فسنجان شيرين هستيد، دو قاشق غذاخوري شکر را اضافه کنيد. اگر ميخواهيد طعم خورش شما ملس باشد کافي است يک قاشق غذاخوري شکر اضافه کنيد. شعله را زياد کنيد تا آب خورش به جوش آيد سپس شعله را ملايم کنيد و در قابلمه را ببنديد.
هر از چند گاهي خورش را هم بزنيد و منتظر بمانيد تا به مدت سه تا چهار ساعت خورش خوب جا افتاده و روغن بيندازد. خورش فسنجان جا افتاده و مجلسي شما بعد از اين زمان آماده است.
نوش جان