طرز تهیه ترشی کلم قرمز

طرز تهیه ترشی کلم قرمز

طرز تهیه ترشی کلم قرمز ساده و معطر در خانه توضیح بدید؟

سمیرا Answered question 5 آبان 1400
0

يکي از رايج ترين و به نوعي جذاب ترين ترشي ها از لحاظ طعم و رنگ مي تواند ترشي کلم قرمز يا بنفش مي باشد که اينجا با چگونگي آماده سازي آن آشنا خواهيد شد.

چي لازم دارم:
کلم قرمز 1 عدد
سرکه قرمز 2 و 1/2 پيمانه

چه جوري درست ميشه:
مرحله اول:
براي تهيه ترشي کلم قرمز يک عدد کلم قرمز متوسط به وزن تقريبي 600 گرم را خوب بشوييد و خشک و خرد کنيد؛ اندازه خرد کردن کلم به سليقه هر فرد يا خانواده بستگي دارد ولي ريز خرد کردن آن هم از نظر ظاهر جلوه ي بهتري دارد و هم پس از آماده شدن ترشي کلم قرمز – هنگام سرو – راحت تر مورد استفاده قرار مي گيرد.
مرحله دوم:
پس از خرد کردن کلم قرمز آن را با نمک مخلوط کنيد _ مقدار نمک را با توجه به ذايقه مي توانيد کم يا زياد کنيد – و حدود نيم ساعت به آن استراحت دهيد تا به خوبي نرم شود؛ اين کار باعث مي شود مقدار کلم بيشتري در ظرف ترشي شما جاي بگيرد و همچنين از ورود هوا به داخل ظرف ترشي کلم قرمز جلوگيري مي شود.
مرحله سوم:
پس از پر کردن ظرف روي آن سرکه بريزيد تا به خوبي سطح کلم قرمز را بپوشاند و در ظرف را به خوبي – محکم – ببنديد تا هوا وارد نشود و از کپک زدن جلوگيري شود. مي توانيد روي ظرف را اول با فويل بپوشانيد و بعد در را بگذاريد تا محکم کاري کرده باشيد.
ترشي را در جاي تاريک و خنک نگهداري کنيد و همراه غذاهاي دلخواه نوش جان کنيد.

نکته ها:
1 – ظرف هاي شيشه اي بهترين گزينه براي نگهداري انواع ترشي است؛ به هيچ وجه از ظرف هاي پلاستيکي استفاده نکنيد.
2- مي توان يک قاشق غذا خوري(25 گرم) شکر به کلم قرمز افزود تا ترشي سرکه را تعديل کند ويا اينکه سرکه را با مقداري آب جوشيده و سرد شده مخلوط کنيد.
3 – برخي افراد براي نرم شدن کلم قرمز با مقدار کمي آب آن را حرارت مي دهند ولي اين شيوه رنگ و مزه کلم را تغيير مي دهد و از کيفيت ظاهري ترشي کلم قرمز مي کاهد.
4 – مي توانيد به ترشي کلم قرمز مقدار کمي فلفل و سير بيافزاييد اما در اين صورت طعم خاص و نوستالژي آن از بين خواهد رفت.
5 – اين مقدار مواد اوليه ي ترشي گل کلم قرمز براي يک ظرف يک ليتري کافي است.
6 – ترشي کلم قرمز در عرض 5-4 روز در محيط آشپزخانه آماده مي شود؛ پس از آماده شدن، ترشي را در يخچال نگهداري کنيد.

سمیرا Edited answer 5 آبان 1400
0

d23f7a74e4a670b957568e14637f9cb5fe7a6e20 34 - طرز تهیه ترشی کلم قرمزاين ترشي دستور تهيه بسيار راحتي دارد و شما مي توانيد آن را در کمترين زمان تهيه کرده و براي کنار غذا از آن استفاده کنيد. در اينجا طرز تهيه ترشي کلم قرمز به ۲ روش را برايتان آماده کرده ايم؛ همراه ما باشيد.

طرز تهيه ترشي کلم قرمز ساده
مواد لازم
کلم بنفش  1 عدد متوسط
سرکه سفيد    به ميزان لازم (حدودا 3-4 ليوان)
آب   1 ليوان
نمک   2 قاشق غذاخوري
شکر  1 قاشق مرباخوري

روش تهيه ترشي کلم قرمز رستوراني
در ابتدا کلم ها را رشته اي و نارک برش بزنيد.
آنها را درون يک ظرف گود بريزيد و روي آن نمک بپاشيد و براي 2 ساعت آن را کنار بگذاريد.
پس از اين زمان، کلم ها را کمي فشار دهيد تا آب اضافه آن خارج شود و آن آب را دور بريزيد.
حالا کلم ها را درون شيشه هاي خشک و تميز بريزيد.
سرکه، شکر و کمي نمک را روي کلم ها بريزيد تا روي آنها را بپوشاند.
شيشه هاي ترشي را در جاي خنک نگه داريد و پس از 3-5 روز آن را مصرف کنيد.
نوش جان  . . .

فوت و فن ترشي کلم قرمز
ثابت ماندن رنگ ترشي کلم قرمز: استفاده از شکر و سرکه سفيد در اين دستور، باعث ثابت ماندن رنگ ترشي مي شود، اما هرچه کلم شما بنفش تر باشد، در نهايت ترشي خوشرنگ تري خواهيد داشت. همچنين شما مي توانيد از کمي پودر لبو، يا آب لبو در اين ترشي استفاده کنيد و نتيجه عالي آن را ببينيد!
تهيه ترشي کلم قرمز فوري: اگر مي خواهيد ترشي شما بلافاصله قابل خوردن باشد، سرکه را به جوش آوريد و داغ داغ روي کلم ها بريزيد؛ به اين صورت کلم ها سريعا نرم شده و قابل خوردن مي شوند.
اين ترشي به صورت طبيعي، پس از مدتي کمرنگ تر خواهد شد، پس بهتر است آن را تازه به تازه تهيه کنيد.

طرز تهيه ترشي کلم قرمز معطر
مواد لازم
کلم قرمز رشته شده  1 کيلو
فلفل تند  1 عدد (اگر در دسترس نبود، از فلفل سياه استفاده کنيد)
سير  2 حبه
پودر تخم گشنيز  1 قاشق چايخوري
نمک   1 قاشق غذاخوري
شکر   نصف قاشق غذاخوري
روغن مايع   2  قاشق غذاخوري
سرکه 1 ليوان

يک کلم قرمز يا بنفش يک کيلويي را خرد کرده و بشوييد.
حالا آنها را درون ظرف گودي بريزيد و کلم هايي که شسته و خرد شده را، با دست به خوبي مخلوط کنید.
وقتي که حس کرديد کلم ها کمي نرم شده اند، فلفل تند حلقه شده و سير له شده و نمک، تخم گشنيز و شکر را به آن اضافه کنيد.
روغن و سرکه را نيز اضافه کنيد و دوباره هم بزنید.
مواد را درون شيشه خشک و تميز بريزيد و روي آن را با سرکه کاملا بپوشانيد و در جاي خنک نگهداري کنيد.
ترشي شما آماده خوردن است.

حانیه Edited answer 5 آبان 1400
0