هویج پلو با گوشت

هویج پلو با گوشت

دستور پخت یک هویج پلوی خوشمزه رو بدید؟

حانیه Edited question 7 آبان 1400
0

هویج پلو با گوشت قلقلی

مواد لازم

برنج   ۳ پيمانه
گوشت چرخ کرده   ۲۵۰ گرم
هويج بزرگ   ۲ عدد
پياز متوسط    ۱ عدد
شکر   ۱ قاشق مربا خوري
روغن    به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه   به مقدار لازم
زعفران دم کرده  به مقدار لازم
خلال پسته براي تزيين   به مقدار لازم

طرز تهيه
۱
هويجها را رشته‌اي يا خلالي خرد کنيد. آنها را در روغن همراه با زعفران دم کشيده و شکر تفت بدهيد.
۲
برنج خيس خورده را به روش معمول در آب جوش، بجوشانيد و بعد در آبکش بريزيد. در قابلمه مناسب کمي روغن بريزيد و روي حرارت بگذاريد. ته ديگ دلخواه بگذاريد و برنج آبکش شده را به همراه هويج سرخ شده زعفراني به صورت لايه لايه در قابلمه بريزيد و غذا را دم کنيد.
۳
پياز را ريز رنده کنيد و آب آن را با کمي فشردن بگيريد. گوشت چرخ کرده را همراه با پياز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه در کاسه‌اي بريزيد و ورز بديد. آنها را به صورت کوفته قلقلي فرم دهيد و در روغن سرخ کنيد.کمي آب بريزيد تا بپزد.
۴
روي برنج دم کشيده را که در ظرف دلخواه ريخته با گوشت قلقلي و خلال پسته تزيين و سرو کنيد.

سمیرا Edited answer 7 آبان 1400
0

مواد لازم:

برنج    3 پیمانه

هویج   نیم کیلو

گوشت بدون استخوان   400 گرم

پیاز   2 عدد

رب گوجه فرنگی   1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین   به میزان لازم

شکر   2 قاشق غذاخوری

روغن    به میزان لازم

زعفران دم کرده   2 قاشق غذاخوری

سیب زمینی یا نان برای ته دیگ

طرز تهیه:

1.روغن در قابلمه بریزید و پیاز را تفت بدید.در اواخر سرخ شدن فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی با پیاز تفت بدید.سپس گوشت ریز خرد شده و دارچین را به پیاز اضافه کنید و همراه با پیاز با حرارت بالا تفت بدید تا آب گوشت کشیده بشه.سپس رب را اضافه کنید و همراه با گوشت کمی تفت بدبد تا بوی خامی رب از بین بره.

2. گوشت را همراه با کمی آب بپزید تا کاملا مغز پخت بشه.در انتها زعفران آب کرده و نمک را به گوشت اضافه کنید.

3. هویج خلال شده را با کمی روغن و 2 قاشق شکر در ماهیتابه ریخته و آنقدر تفت بدهید تا شکر کاملا آب بشه.سپس تا نصف استکان آب در آن ریخته و با حرارت کاملا آرام کمی بپزد دقت کنید که هویج ها نسوزه و یا له نشه و شکل و بافتش رو حفظ کنه.
برنج را جداگانه آبکش کنید.

4. کف قابلمه سیب زمینی یا نان برای ته دیگ بذارید.روی سیب زمینی ها کمی برنج بریزید و روی برنج مقداری گوشت قیمه و روی آن دوباره برنج و کمی آب زعفران و مقداری هویج خلال و همینطور به ترتیب ادامه دهید.در پایان دوباره کمی زعفران حل شده را روی برنج بریزید.

5.برنج را روی حرارت بذارید و زمانی که بخار برنج بالا اومد دم کنی بذارید و حرارت را ملایم کنید.قبل از کشیدن پلو مقداری روغن داغ کنید و روی برنج بریزید.

سمیرا Answered question 7 آبان 1400
0