دسرهای یلدایی با انار
دسرهای یلدایی با انار
طرز تهیه پاناکوتای انار و بارک شکلاتی و انار رو توضیح بدید؟
دسر پاناکوتای انار یکی از دسرهای خوشمزه مخصوص شب یلداست. با طرز تهیه پاناکوتای انار که ترکیبی از ژله انار و پاناکوتای وانیلی است، آشنا شوید.
مواد لازم
چوب دارچین کوچک ۱ تکه
دانه انار ۱ لیوان
آب جوش ۲ لیوان
ژله انار ۲ بسته
عسل ۲ قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
شیر ۱ لیوان
خامه صبحانه ۴۰۰ گرم
طرز تهیه
پودر زلاتین را داخل شیر بریزید و کناری قرار دهید تا زلاتین داخل شیر حل شود (مخلوط نکنید).
خامه و عسل را داخل کاسهای بریزید و روی بخار آب قرار دهید، خامه را هم بزنید تا بپزد.
چوب دارچین را نیز اضافه کنید، وقتی خامه داغ شد و احساس کردید ممکن است به جوش بیاید باید مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید، سریع مواد را مخلوط نمایید و از روی حرارت بخار بردارید (دقت کنید خامه نجوشد، در اخر کار چوب دارچین را خارج کنید).
لیوانهای دسر را بصورت کج داخل قالبهای کاپ کیک قرار دهید (میتوانید از هر وسیله دیگری برای کج قرار دادن لیوانها استفاده کنید)؛ پاناکوتا را تا نیمه داخل لیوانها بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.
برای تهیه ژله ابتدا ۲ بسته پودر ژله انار را در ۲ لیوان آب جوش حل کنید، هم بزنید تا مایع شفاف شود سپس ۲ لیوان آب سرد به ان اضافه نمایید، لیوانهای پاناکوتا که بسته شده اند را از یخچال خارج کنید و به آرامی ژله انار را روی آنها بریزید، چند دانه انار داخل هر لیوان بریزید سپس داخل یخچال قرار دهید تا کاملا بسته و سرد شوند.
پس از اینکه دسر آماده شد از یخچال خارج کنید، روی هر لیوان چند دانه انار برای تزئین قرار دهید و سرو کنید.
سایر نکات
در صورتی که میخواهید ژله انار سفت تری داشته باشید میتوانید برای حل کردن ۲ بسته ژله فقط از ۲ لیوان آب جوش استفاده کنید، همچنین میتوانید بجای عسل از همان مقدار شکر استفاده کنید.
پاناکوتا انار
اين دسر بسيار خوشگل و خوش طعم هست و طرز تهيه راحتي هم دارد که ميتواند گزينه مناسبي براي شب يلدا باشد.
مواد لازم
- ۴۰۰ گرم خامه صبحونه
- ۱ و ۱/۲ ليوان شير
- ۱/۲ ليوان شکر
- ۲۰ گرم ژلاتين
- ۱/۲ قاشق چايخوري وانيل
- ژله انار به مقدار لازم
- انار به مقدار لازم
طرز تهيه:
۱. ابتدا شير و خامه را در يک قابلمه بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد و هم بزنيد. سپس پودر ژلاتين و شکر را اضافه کنيد و هم بزنيد تا حل شوند. فقط دقت کنيد حرارت حتما ملايم باشد تا مواد نجوشد.
۲. بعد از حل شدن ژلاتين مواد پاناکوتا آماده است. در آخر هم وانيل را اضافه کنيد و هم بزنيد. حالا مواد پاناکوتا را در ظرف مورد نظر بريزيد و براي ۲ ساعت درون يخچال قرار دهيد.
۳. بعد از بسته شدن مواد پاناکوتا، دانههاي انار را روي پاناکوتا بريزيد و سپس ژله انار را هم طبق دستور روي بسته درست کنيد و روي انارها و پاناکوتا بريزيد(دقت کنيد مواد ژله داغ نباشد که مواد پاناکوتا آب نشود) و براي مدت ۲ ساعت درون يخچال قرار دهيد. در نهايت دسر پاناکوتاي اناري ما آماده است.
بارک شکلاتي و انار
دسر بارک شکلاتي هم مانند مواردي که در بالا آموزش داديم، بسيار خوشمزه است و طرز تهيه راحتي دارد.
مواد لازم:
- شکلات تختهاي: يک بسته(به مقدار دلخواه)
- شکلات سفيد: نصف بسته(به مقدار دلخواه)
- بيسکوييت پتيبور: بهمقدار لازم
- انار دانه شده: براي تزئين
طرز تهيه:
۱. ابتدا کف ظرف مورد نظر را سلفون بکشيد. سپس بيسکوييتها را کف ظرف، يک لايه بچينيد.
۲. سپس شکلات قهوهاي و سفيد را در ظرفهاي جداگانه آب کنيد. شکلات قهوهاي آب شده را روي بيسکوييتها بريزيد و بعد شکلات سفيد آب شده را بريزيد. حالا با يک سيخ چوبي و يا هر وسيلهي ديگري روي شکلاتها طرح بکشيد تا حالت ابروباد شود.
۳. در آخر هم دانههاي انار را روي دستمال کاغذي آشپزخانه بريزيد تا خيسي و آب اضافي آن گرفته شود، اين کار به دليل اين است که رنگ سفيد شکلات را تغيير ندهد. بعد دانههاي انار را روي شکلات بريزيد. ميتوانيد از خلال پسته هم براي تزئين استفاده کنيد. دسر را در يخچال قرار دهيد تا زماني که شکلات کاملا سفت شود.
نوش جان!