دسرهای یلدایی با انار

دسرهای یلدایی با انار

طرز تهیه پاناکوتای انار و بارک شکلاتی و انار رو توضیح بدید؟

فرناز حسینی Answered question 23 آبان 1400
0

پاناکوتا انار

اين دسر بسيار خوشگل و خوش طعم هست و طرز تهيه راحتي هم دارد که مي‌تواند گزينه مناسبي براي شب يلدا باشد.

2500523 586 - دسرهای یلدایی با انار

مواد لازم

  • ۴۰۰   گرم خامه صبحونه
  • ۱ و ۱/۲   ليوان شير
  • ۱/۲   ليوان شکر
  • ۲۰   گرم ژلاتين
  • ۱/۲   قاشق چايخوري وانيل
  • ژله انار  به مقدار لازم
  • انار    به مقدار لازم

طرز تهيه:

۱. ابتدا شير و خامه را در يک قابلمه بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد و هم بزنيد. سپس پودر ژلاتين و شکر را اضافه کنيد و هم بزنيد تا حل شوند. فقط دقت کنيد حرارت حتما ملايم باشد تا مواد نجوشد.

۲. بعد از حل شدن ژلاتين مواد پاناکوتا آماده است. در آخر هم وانيل را اضافه کنيد و هم بزنيد. حالا مواد پاناکوتا را در ظرف مورد نظر بريزيد و براي ۲ ساعت درون يخچال قرار دهيد.

۳. بعد از بسته شدن مواد پاناکوتا، دانه‌هاي انار را روي پاناکوتا بريزيد و سپس ژله انار را هم طبق دستور روي بسته درست کنيد و روي انار‌ها و پاناکوتا بريزيد(دقت کنيد مواد ژله داغ نباشد که مواد پاناکوتا آب نشود) و براي مدت ۲ ساعت درون يخچال قرار دهيد. در نهايت دسر پاناکوتاي اناري ما آماده است.

بارک شکلاتي و انار

دسر بارک شکلاتي هم مانند مواردي که در بالا آموزش داديم، بسيار خوشمزه است و طرز تهيه راحتي دارد.

2500524 862 - دسرهای یلدایی با انار

مواد لازم:

  • شکلات تخته‌اي:  يک بسته(به مقدار دلخواه)
  • شکلات سفيد:  نصف بسته(به مقدار دلخواه)
  • بيسکوييت پتي‌بور:  به‌مقدار لازم
  • انار دانه شده:  براي تزئين

طرز تهيه:

۱. ابتدا کف ظرف مورد نظر را سلفون بکشيد. سپس بيسکوييت‌ها را کف ظرف، يک لايه بچينيد.

۲. سپس شکلات قهوه‌اي و سفيد را در ظرف‌هاي جداگانه آب کنيد. شکلات قهوه‌اي آب شده را روي بيسکوييت‌ها بريزيد و بعد شکلات سفيد آب شده را بريزيد. حالا با يک سيخ چوبي و يا هر وسيله‌ي ديگري روي شکلات‌ها طرح بکشيد تا حالت ابروباد شود.

۳. در آخر هم دانه‌هاي انار را روي دستمال کاغذي آشپزخانه بريزيد تا خيسي و آب اضافي آن گرفته شود، اين کار به دليل اين است که رنگ سفيد شکلات را تغيير ندهد. بعد دانه‌هاي انار را روي شکلات بريزيد. مي‌توانيد از خلال پسته هم براي تزئين استفاده کنيد. دسر را در يخچال قرار دهيد تا زماني که شکلات‌ کاملا سفت شود.

نوش جان!

پردیس سالاری Answered question 23 آبان 1400
0
You are viewing 1 out of 2 answers, click here to view all answers.