حلوای زعفرانی
حلوای زعفرانی
طرز تهیه حلوای کره ای زعفرانی به روش تبریزی رو توضیح بدید؟
حلوا يک دسر سنتي ايراني است که در مراسم هاي عزا و سفره هاي نذري تهيه و سرو مي شود. از آن جا که حلوا از آرد تفت داده شده تهيه مي شود، خواص زيادي دارد و موجب تقويت جسم مي شود. حلوا را مي توان به عنوان ميان وعده يا عصرانه نيز تهيه و سرو کرد. يکي از انواع حلواها حلواي کره اي زعفراني است که در اين دستور به طرز تهيه آن پرداخته شده است.
مواد لازم حلواي کره اي زعفراني
آب ۱ ليوان
شکر ۱ ليوان
هل آسياب شده ۱ قاشق مربا خوري
زعفران غليظ ۳ قاشق غذا خوري
گلاب يک سوم پيمانه
آرد ۱ ليوان
کره ۵۰ گرم
روغن يک سوم ليوان
طرز تهيه حلواي کره اي زعفراني
مرحله اول
براي تهيه حلواي کره اي زعفراني خوشمزه در ابتداي کار، آب و شکر را درون يک قابلمه مي ريزيم و روي حرارت قرار مي دهيم تا حل شود و به جوش آيد. سپس گلاب و هل و زعفران را به آن اضافه کرده و زير آن را خاموش مي کنيم.
مرحله دوم
آرد را درون يک تابه مي ريزيم و روي حرارت قرار مي دهيم و حدود نيم ساعت با حرارت ملايم تفت مي دهيم تا بوي خامي آرد گرفته شود. سپس کره را به آن اضافه کرده و حدود ۲ دقيقه تفت مي دهيم. روغن را کم کم اضافه مي کنيم.
مرحله سوم
روغن را بايد به حدي که آرد رقيق شود، اضافه کنيم. ميزان روغن بستگي به آرد دارد و ممکن است از مقدار گفته شده در دستور بيشتر باشد. سپس آرد را چند دقيقه ديگر تفت مي دهيم. در نهايت شربت را کم کم به آن اضافه کرده و با سرعت هم مي زنيم.
مرحله چهارم
وقتي که همه شربت اضافه شد، قابلمه را از روي حرارت بلند کرده و به صورت گهواره اي تکان مي دهيم تا حلوا خودش را بگيرد و جمع شود. حلوا آماده است و مي توان در ظرف مناسب ريخت و به آن شکل داد و آن را با خلال بادام تزيين نمود.