پیتزای پپرونی بدون فر

پیتزای پپرونی بدون فر

لطفاً طرز تهیه‌ی پیتزای پپرونی بدون فر رو آموزش بدید؟

میترا جوانمرد Answered question 26 آبان 1400
0

براي درست کردن اين غذاي ايتاليايي الاصل که ما نياز به فر و در موارد حرفه اي و سنتي به تنور داريم. اما ممکن است گاهي دسترسي به فر نداشته باشيم و اتفاقاً دلمان هوس پيتزا کرده باشد، فقط کافي است يک شعله ملايم گاز داشته باشيم چون خيلي راحت مي توانيم در خانه يک پيتزاي بدون فر را به کمک يک ماهيتابه درست کنيم. در ادامه با طرز تهيه پيتزا خانگي بدون فر در خدمت شما خواهيم بود.

6825b67ebd08de3d22de25fd616793ea80b6629e 38 - پیتزای پپرونی بدون فر

مواد لازم براي تهيه پيتزاي بدون فر :

سوسيس، کالباس، پپروني، مرغ يا گوشت پخته شده  300 گرم
قارج    1 پيمانه
فلفل دلمه اي    يک چهارم 1 عدد
پنير موزارلا يا پيتزا    1/5 پيمانه
آبليمو ترش تازه    2 قاشق چايخوري
خمير پيتزا آماده    1 عدد
سس گوجه فرنگي    3 قاشق سوپ خوري
ذرت پخته شده، زيتون يا گوجه فرنگي گيلاسي  به ميزان لازم

مراحل تهيه پيتزاي بدون فر :

براي شروع ابتدا، مواد اوليه را بايد برش بزنيم. همانطور که در مواد اوليه ذکر کردم، براي پيتزاي مورد علاقمان با توجه به خواسته و سليقه خودمان مي توانيم از سوسيس، کالباس يا حتي مرغ يا گوشت استفاده کنيم. براي تهيه اين پيتزا من از پپروني استفاده کردم که کمي تند مزه است. آن ها را به صورت ورقه اي خرد کردم و بعد قارچ را هم با برش هايي يک اندازه که نه خيلي ضخيم و نه خيلي باريک باشند، برش مي زنيم. فلفل دلمه اي را هم به صورت نگيني خرد مي کنيم.

حالا مقداري روغن را داخل ماهيتابه ريخته و پپروني را بعد از اينکه روغن کمي داغ شد داخل آن مي ريزيم و کمي تفت مي دهيم تا خوش رنگ و سرخ شوند. اگر شما از مواد ديگري استفاده کرديد هم بهتر هست آن را يک تفت کوچک بدهيد چون قرار هست پيتزا را روي حرارت خيلي ملايم گاز و دورن ماهيتابه درست کنيم پس بهتر هست مواد اوليه مان کاملاً پخته شده باشند.

بعد از تفت دادن پپروني يا سوسيس يا … آن را از تابه خارج کرده و حالا قارچ را اضافه مي کنيم. شعله کمي بيشتر مي کنيم و سپس آبليمو ترش را اضافه مي کنيم. اينکار باعث مي شود تا قارچ هايمان سياه نشوند. اگر دوست داشتيد کمي نمک و فلفل اضافه کنيد ولي من اين کار را نکردم چون پپروني ها به اندازه کافي مزه دار بودند.

بعد از اينکه قارچ ها کمي آب ميان بافتي شان را از دست دادند، فلفل دلمه اي را اضافه مي کنيم و با همان حرارت بالا تفت شان مي دهيم تا کمي طلايي شوند. حرارت بالا باعث مي شود سبزيجات سريع بپزند در حاليکه خواص خودشان را از دست ندهند.

مرحله بعدي آماده کردن خمير يا نان پيتزا هست. همان طور که اشاره کردم چون براي پخت پيتزا خبري از فر نيست، بهتر است براي تهيه پيتزاهاي بدون فر از خميرهاي آماده استفاده کنيم چون يک مرحله از پيش پخت را در کارخانه انجام دادند. من براي ترد شدن خمير آن را با کمي روغن تفت دادم و بعد ماهيتابه را از روي شعله برداشتم.

حالا سس گوجه فرنگي يا همان سس کچاپ را روي خمير ريختم و با برس مخصوص آشپزي به خمير آغشته کردم کاملاً.

و بعد مقدار کمي از پنير موزارلا با پيتزا را روي سس پاشيدم.

حالا به ترتيب فيلينگ يا مواد مياني پيتزا را روي پيتزا قرار مي دهيم پس ابتدا با پپروني شروع کردم و آن ها را روي لايه نازکي از پنير پيتزا چيدم.

و بعد مخلوط قارچ و فلفل دلمه اي را اضافه کردم و به صورت يکنواخت روي ورقه هاي پپروني پخش کردم.

حالا بقيه پنير موزارلا را روي پيتزا ريختم و کاملاً روي پيتزا را با آن پوشاندم.

نهايتاً براي اينکه پيتزا جذاب تر شود، با چند ورق پپروني اضافه و کمي فلفل دلمه اي و چند زيتون اسلايس شده به همراه پاشيدن پودر آويشن آن را تزئين کردم.

حالا نوبت پخت پيتزا مي رسد، تابه را روي حرارت بسيار بسيار ملايم گاز قرار مي دهيم، مقدار کمي روغن را داخل تابه مي ريزيم و براي يکنواخت پخش شدن حرارت مي توانيم از يک شعله پخش کن کمک بگيريم. درب ماهيتابه را قرار مي دهيم و اجازه مي دهيم با همان حرارت ملايم، پنيرهاي روي پيتزا به آرامي آب شود.

وقتي همه پنيرها به طور کامل ذوب شد پيتزاي ما آماده هست.

پيتزا را از ماهيتابه خارج کرده و روي ظرف يا تخته سرو قرار مي دهيم و بعد با يک کاتر پيتزا آن را برش مي زنيم و سرو مي کنيم. براي زيباتر شدن پيتزا من از برگ هاي خيلي کوچک ريحان استفاده کردم. اميدوارم اين نوع پيتزا را هم در خانه درست کنيد و از تهيه آن لذت ببريد.

میترا جوانمرد Answered question 26 آبان 1400
0