ذرت بو داده خانگی
ذرت بو داده خانگی
روش تهیه ذرت بو داده یا همون پفیلا با طعم سرکه رو توضیح بدید؟
مواد لازم
ذرت – یک استکان
روغن – ۲ قاشق غذاخوری
نمک – به مقدار لازم
سرکه – ۲ قاشق غذاخوری
کره – یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1- ابتدا برگ های بلال و دانه های ذرت را جدا کنید و در داخل ظرف مناسبی بریزید سپس آن ها را به صورت یکنواخت داخل یک سینی پهن کنید تا کمی خشک و رطوبت آن کشیده شود .
2- داخل قابلمه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت با شعله متوسط بگذارید تا داغ شود سپس دانه های ذرت را اضافه کنید و کمی نمک روی آن ها بپاشید.باید دانه های ذرت به اندازه ای باشد که کف قابلمه را بپوشاند و روی هم قرار نگیرد سپس در قابلمه را بگذارید.
3- قابلمه را چپ و راست کنید تا دانه های ذرت تفت داده شود بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه صدای ترکیدن دانه های ذرت بلند می شود.
4- بعد از مدتی صدای ترکیدن دانه های ذرت خیلی کم میشود.
5- قابلمه را از روی حرارت بردارید و ۵ دقیقه صبر کنید.
6- برای مزه و طعم دار کردن پفیلا کره را در دمای اتاق داخل ظرف مناسبی بگذارید تا آب شود سپس نمک و سرکه را اضافه کنید و هم بزنید. سپس روی پفیلا بریزید و در داخل فر با دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید.