آموزش پخت لبو

415 viewsآشپزیچغندر شب یلدا لبو

آموزش پخت لبو

چه روشی برای تهیه لبو برای شب یلدا پیشنهاد می کنید؟

حانیه Answered question 19 آذر 1400
0

0d1263e59b3539c270d8349bb9e10a4b32282bf5 34 - آموزش پخت لبو

لبو يکي از خوشمزه ترين و پر خاصيت ترين سبزي هاي پاييزي است که طرفداران بسياري دارد. همچنين لبو يکي از پايه هاي اصلي شب يلدا ي ما ايرانيان است. در اين مقاله 3 روش مختلف براي طرز تهيه لبو را ذکر کرده ايم

روش اول براي پخت لبو

ابتدا چغندرها را کاملا بشوييد. سر و ته لبو ها را جدا کرده و درون قابلمه قرار دهيد. آب را درون قابلمه تا جايي بريزيد که يک سوم از لبو ها بيرون از آب قرار بگيرد. درب قابلمه را بگذاريد . حدود 2 ساعت صبر کنيد تا لبو ها کاملا بپزد. در اين مدت به لبو ها سر بزنيد که احيانا آب درون قابلمه تمام نشود. اگر دوست داريد لبو ها شيرين باشند مي توانيد مقدار کمي شکر به لبوها اضافه کنيد. بعد از 2 ساعت يک چنگال را درون لبو فرو کنيد و اگر نرم شده باشد و راحت داخل لبو فرو رود يعني لبوي شما پخته است. لبو ها را از قابلمه خارج کرده و بعد از خنک شدن پوست و سر و ته آن را جدا کرده وو برش بزنيد.

روش دوم پخت لبو

لبو ها بعد از شستن درون فويل آلومينيومي قرار دهيد. سپس چغندرها را درون فر طبقه وسط با دماي 160 تا 180 درجه به مدت 45 دقيقه الي يک ساعت قرار دهيد. بعد از پختن لبو ها را از درون فويل خارج کرده و بعد از خنک شدن پوست آن را جدا و برش بزنيد.

روش سوم پخت لبو

مانند دو روش قبل چغندرها را بشوييد. بعد از شستن لبو ها را درون سبد بخارپز زودپزتان قرار دهيد. زودپز را تا جايي آب بريزيد که سبد بخارپز بيرون از آن قرار بگيرد. لبو ها را درون سبد بچينيد. اگر دوست داريد که لبو هاي شما شيرين باشند يک قاشق غذا خوري شکر روي لبوها بريزيد سپس درب زودپز را ببنديد. بعد از 40 دقيقه درب زودپز را باز کرده و بعد از سرد شدن پوست لبوها را جدا کنيد.

حانیه Edited answer 19 آذر 1400
0
You are viewing 1 out of 1 answers, click here to view all answers.