طرز تهیه حلوا ارده خانگی

طرز تهیه حلوا ارده خانگی

حلوا ارده خانگی رو چه جوری درست کنم؟

حانیه Answered question 5 دی 1400
0

حلوا ارده خانگی میان وعده  روزهای سرد زمستان

cc75c8bf8a975637f1b0bca77a310d4b59e31202 34 - طرز تهیه حلوا ارده خانگی

چی لازم داریم:

آرد گندم –  ۲۱۰گرم
شکر –   ۴۰۰ گرم
ارده –  ۱۲۰گرم
آب –  یک  لیوان دسته‌دار فرانسوی
پودر گردو – ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل –  ۱۰۰ گرم
گلاب –  ۳ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده –  ۲ قاشق غذا خوری
کره –  به میزان لازم
پودر و خلال پسته –  به میزان لازم
پودر هل – یک  قاشق چای خوری

چطور درست کنیم:

1- آرد را در تابه‌ای مناسب بریزید و روی شعله آرام تفت دهید، در حدی که طعم خامی آن گرفته شود، ولی رنگش تغییر نکند.
2- سپس به آرد، ارده را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه با شعله آرام، تفت دهید.

3- پودر نارگیل و پودر گردو را به مواد درون ماهیتابه، اضافه و با هم مخلوط کنید.
4- وقتی مواد داخل ماهیتابه به خوبی یکدست شدند، شعله را خاموش کنید.

5- در یک ظرف جدا، شربت مخصوص حلوا ارده را درست کنید.
6- ابتدا آب و شکر را مخلوط کنید و روی شعله بگذارید و به هم بزنید تا با هم حل شوند.

7-  بعد از این‌که حرارت آب و شکر بالا رفت، گلاب، زعفران دم کرده و هل را اضافه و شعله را خاموش کنید.
8- در صورتی که مواد درون ماهیتابه و شربت به دمای همسان رسیدند، آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

9- نگران میزان غلظت حلوا ارده خود نباشید؛ اگر بیش از حد انتظارتان غلیظ شد، به آن مقداری کره اضافه کنید و در صورتی که رقیق‌تر از آن چه می‌خواهید شد، مطمئن باشید که اگر آن را در یخچال بگذارید، خودش را می‌گیرد و سفت می‌شود، حلوا ارده تهیه شده را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس به قطعات با اندازه دلخواه برش دهید.
10- در تهیه حلوا ارده می‌توانید به‌جای شکر از شیره خرما، شیره انگور یا عسل استفاده کنید.

11- طبع ارده کنجد گرم و ‌تر است و برای افراد سردمزاج مناسب خواهد بود و از آن‌جایی که خاصیت انرژی‌زایی بالایی دارد، غذای بسیار خوبی برای فصل زمستان است.
12-   ارده سرشار از کلسیم  است و سبب استحکام و سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها می‌شود.

حانیه Answered question 5 دی 1400
0