طرز تهیه حلوای هویج
حلوای هویج یکی از لذیذترین و خوشمزه ترین حلواهایی است که به شما پیشنهاد می دهیم، حتما برای یک بار هم که شده آن را تهیه کنید.
مواد مورد نیاز برای تهیه حلوای هویج
- هویج: نیم کیلوگرم
- شیر: 2 پیمانه
- شکر: یک و نیم پیمانه
- گلاب: 2/3 پیمانه
- آرد : یک پیمانه
- روغن مایع: 3/2 پیمانه
- هل: یک قاشق مرباخوری
مراحل قدم به قدم طرز تهیه حلوای هویج
قدم اول: نیم کیلو هویج را پوست بگیرید و به قطعه های کوچک برش دهید.
قدم دوم: هویج های خرد شده را همراه با شیر درون یک قابلمه ریخته و 20 دقیقه زمان بدهید تا بپزند.
قدم سوم: هویج های پخته شده را پوره کنید.
قدم چهارم: آرد الک شده را بر روی حرارت ملایم تفت بدهید تا خامی اش از بین برود.
قدم پنجم: آرد تفت شده را دوباره الک کنید تا گوله نشود. سپس آن را مجدد با روغن در حرارت ملایم تفت بدهید.
نکته!
- در تهیه حلوای هویج می توانید از کره به جای روغن مایع استفاده کنید.
- در پخت این نوع حلوا آرد نبایستی زیاد تفت داده شود چون رنگ حلوای هویج باید روشن باشد.
قدم ششم: پوره هویج را روی حرارت قرار داده و شکر را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا شکر بر اثر حرارت ذوب شود.
قدم هفتم: پس از آب شدن کامل شکر، نوبت به افزودن گلاب و هل می شود. پس از اضافه کردن این دو مورد زیر حرارت را خاموش کنید.
قدم هشتم: پس از این که پوره هویج کمی خنک شد آن را داخل آرد تفت داده همراه با روغن داغ اضافه کنید.
قدم نهم: حلوا را در این مرحله به طور کامل و سریع هم بزنید تا به خوبی خودش را جمع کند.
قدم دهم: حلوای هویج شما آماده است و می توانید آن را تزئین و نوش جان کنید.