طرز تهیه فلافل مرغ
مواد لازم بری تهیه فلافل مرغ برای 6 نفر
مرغ بدون استخوان 250 گرم
نخود 2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
پیاز 1 عدد
شوید 2 قاشق سوپخوری
ادویه کاری 1 قاشق غذاخوری
پودر سوخاری 1 قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
آماده سازی: 60 دقیقه
زمان پخت:15 دقیقه
مجموع زمان پخت:75 دقیقه
طرز تهیه فلافل با گوشت مرغ و نخود
جهت تهیه فلافل مرغ ابتدا مرغ را به همراه مقدار کمی روغن کمی تفت دهید و بعد با آب و نمک نیم پز کنید.
سپس مرغ، نخود شسته شده و پیاز را با هم چرخ کرده، شوید، تخم مرغ و ادویه کاری را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
سپس از مایهی آماده به اندازهی نارنگی برداشته، و در دست به شکل گرد یا بیضی به آن فرم داده و در پودر سوخاری غلطانده و در روغن سرخ کنید.
برای خوشمزه تر شدن فلافل اگر دوست دارید به جای شیوید از سبزی معطر دیگری استفاده کنید.
حتما نخود را از شب قبل خیس کرده و آب آن را ۳ مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را ۲ بار بجوشانید و آبش را خالی کنید و بعد چرخ کنید.