طرز تهیه رولت گوشت

طرز تهیه رولت گوشت

لطفاً آموزش تهیه رولت گوشت رو توضیح بدید؟

پردیس سالاری Answered question 5 بهمن 1400
0

همان طور که مي دانيد رولت گوشت را به روش هاي متفاوت طبخ مي دهند داخل رولت گوشت مي توانيد هر نوع سبزيجات يا موادي مانند هويج، تخم مرغ، پنير و سبزيجاتي که دوست داريد قرار بدهيد در اين مطلب با دو روش آن آشنا شويد.

9daeb27afbc5016ca3c3c5fbe0c855c7a2d11ee0 39 - طرز تهیه رولت گوشت

چي لازم دارم:
گوشت چرخ کرده  350 گرم
تخم مرغ  1 عدد
شير  1/2 پيمانه
آرد نخودچي (نان خشک کوبيده)  1/2 پيمانه
پياز رنده و نرم شده   2 قاشق غذاخوري

مواد وسط رولت گوشت:
سبزيهاي معطر ( جعفري- گشيز- سبيت – نعنا- مزره ) جمعا 100 گرم
هويج آبپز  2 عدد
مغز گردو خرد شده  3 قاشق غذاخوري
زرشک  2 قاشق غذاخوري
نمک ، فلفل ، زردچوبه  به مقدار لازم

مواد لازم براي سس :
پياز 1 عدد
هويج 1 عدد
رب گوجه 1 قاشق غذاخوري
زعفران آبکرده به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

چطور بپزم:

براي طرز تهيه گوشت چرخ کرده شکم پر، ابتدا شير، تخم مرغ، پياز رنده شده، آرد نان يا آردنخودچي و نمک و فلفل و زردچوبه را به گوشت چرخ کرده اضافه کنيد و خوب مخلوط کنيد تا همه ي مواد يکدست شود.
سپس روي کاغذ روغني يا سلفون را مقدار خيلي کم آرد بپاشيد و گوشت آماده را روي آن ها پهن کنيد.
سعي کنيد قطر گوشت تان 1 سانت باشد، گوشت را به شکل مستطيل صاف کنيد بعد سبزي هاي خرد شده را روي آن پهن کنيد دقت کنيد 1 سانت بعد از لبه ي کار سبزي پهن کنيد.
(بجاي سبزي از پوره سيب زميني يا اسفناج و تخم مرغ آبپز به صورت درسته هم مي شود استفاده کرد) سپس روي آن مغز گردوي خرد شده و زرشک را بپاشيد و هويج را به صورت کامل روي آن قرار دهيد و به آرامي از لبه شروع به رول کردن کنيد.
در آخر سلفون يا کاغذ روغني را به اطراف آن بپيچيد و حدود 2 ساعت داخل يخچال قرار بدهيد.

در اين زمان پياز نگيني را داخل کمي روغن تفت بدهيد و سپس رب گوجه و هويج حلقه شده و نمک و فلفل و زعفران و 2 ليوان آب به آن اضافه کنيد اجازه بدهيد به جوش بيايد حدودا 2 ليوان سس لازم داريم. رولت گوشت را به آرامي از سلفون جدا کنيد و داخل سس قرار بدهيد. تا به کم کم بپزد بعد نيم ساعت رولت را به آرامي برگردانيد تا همه ي اطراف آن به خوبي بپزد و آماده شود.
رولت را به آرامي در ظرف مورد نظرتان بکشيد و از سس (مي توانيد فقط آب سس را بريزيد) اطراف آن بريزيد. براي زيباتر شدن رولت گوشت چند برش ابتداي آن بزنيد. و با سبزيجات تزيين کنيد.

پردیس سالاری Edited answer 5 بهمن 1400
0

یک نوع غذای متفاوت و مجلسی که می‌توانید با گوشت چرخ کرده درست کنید، این غذا بخاطر داشتن گوشت و گردو بسیار مقوی است. استفاده گردو در کنار زرشک در این غذا طعم متفاوت و دلچسبی به آن می‌دهد.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ‌کرده مخلوط:  ۵۰۰ گرم
  • پیاز متوسط:  ۲ عدد
  • سیر:  ۲ حبه
  • فلفل سیاه درسته:  ۴ تا ۵ دانه
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودرسوخاری: به مقدار لازم
  • رب گوجه‌فرنگی:  ۱ قاشق سوپ‌خوری
    مواد لازم برای داخل رولت:
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • جعفری یا گشنیز خردشده: ۳ قاشق سوپ‌خوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • زرشک: ۳ قاشق سوپ‌خوری
  • گردوی خردشده:  ۲ قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:

۱. پیاز‌ها را خرد و سیر‌ها را هم رنده کنید. گوشت چرخ‌کرده را همراه پیاز‌ها و سیر‌ها را همراه با نمک و فلفل سیاه و رب گوجه داخل دستگاه غذاساز بریزیدتا با هم خوب مخلوط شود.

۲. با توجه به اینکه با این مقدار گوشت، می‌توانید دو عدد رولت درست کنید، مقدار گوشت را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. کف یک سینی مقداری آرد سوخاری بپاشید. نیمی از گوشت را برداشته و روی سینی آغشته به پودر سوخاری پهن کنید تا به صورت گرد باز شود. توجه داشته باشید لبه‌های گوشت نباید ضخیم باشد. به طور یکنواخت با فشار آوردن روی گوشت، لبه‌های آن را نازک کنید، یکی از مخلوط‌های داخل رولت را آماده کنید و سطح گوشت را با آن بپوشانید.

۳. برای آماده کردن مواد داخل رول، ابتدا تخم مرغ‌ها را آب‌پز کرده و پس از پوست کندن به صورت حلقه‌حلقه، خرد کنید. حالا جعفری یا گشنیز خرد شده را روی گوشت بریزید و سپس تخم‌مرغ‌ها را روی سبزی بچینید و با پاشیدن نمک و فلفل، آن را مزه دار کنید. در پایان، لبه‌های گوشت را از روبه‌رو به هم بچسبانید. داخل تابه‌ای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس رولت پیچیده شده را داخل روغن بگذارید. پس از اینکه یک طرف آن کمی سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

۴. در روشی دیگر شما می‌توانید داخل رولت را با مخلوط گردو و زرشک پر کنید. بعد از پهن کردن گوشت روی سینی، زرشک را شسته و با گردوی خردشده مخلوط کنید. سپس آن را روی گوشت بریزید و حالا دو طرف گوشت را مانند روش قبل روی هم چسبانده و آن را سرخ کنید. بعد از سرخ شدن رولت‌ها، آن‌ها را داخل یک تابه بزرگ کنار هم قرار دهید. تابه کوچک دیگری هم آماده کنید و در آن کمی روغن بریزید. سپس یک قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی را در آن تفت داده و مقداری آب هم به آن اضافه کنید. حالا سس حاصله را روی رولت‌های چیده شده در تابه بزرگ بریزید و در ظرف را بگذارید و مدت یک ساعت روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا رولت‌ها بپزند.

فرناز حسینی Answered question 5 بهمن 1400
0