طرز تهیه رولت گوشت
طرز تهیه رولت گوشت
لطفاً آموزش تهیه رولت گوشت رو توضیح بدید؟
همان طور که مي دانيد رولت گوشت را به روش هاي متفاوت طبخ مي دهند داخل رولت گوشت مي توانيد هر نوع سبزيجات يا موادي مانند هويج، تخم مرغ، پنير و سبزيجاتي که دوست داريد قرار بدهيد در اين مطلب با دو روش آن آشنا شويد.
چي لازم دارم:
گوشت چرخ کرده 350 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شير 1/2 پيمانه
آرد نخودچي (نان خشک کوبيده) 1/2 پيمانه
پياز رنده و نرم شده 2 قاشق غذاخوري
مواد وسط رولت گوشت:
سبزيهاي معطر ( جعفري- گشيز- سبيت – نعنا- مزره ) جمعا 100 گرم
هويج آبپز 2 عدد
مغز گردو خرد شده 3 قاشق غذاخوري
زرشک 2 قاشق غذاخوري
نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم
مواد لازم براي سس :
پياز 1 عدد
هويج 1 عدد
رب گوجه 1 قاشق غذاخوري
زعفران آبکرده به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
چطور بپزم:
براي طرز تهيه گوشت چرخ کرده شکم پر، ابتدا شير، تخم مرغ، پياز رنده شده، آرد نان يا آردنخودچي و نمک و فلفل و زردچوبه را به گوشت چرخ کرده اضافه کنيد و خوب مخلوط کنيد تا همه ي مواد يکدست شود.
سپس روي کاغذ روغني يا سلفون را مقدار خيلي کم آرد بپاشيد و گوشت آماده را روي آن ها پهن کنيد.
سعي کنيد قطر گوشت تان 1 سانت باشد، گوشت را به شکل مستطيل صاف کنيد بعد سبزي هاي خرد شده را روي آن پهن کنيد دقت کنيد 1 سانت بعد از لبه ي کار سبزي پهن کنيد.
(بجاي سبزي از پوره سيب زميني يا اسفناج و تخم مرغ آبپز به صورت درسته هم مي شود استفاده کرد) سپس روي آن مغز گردوي خرد شده و زرشک را بپاشيد و هويج را به صورت کامل روي آن قرار دهيد و به آرامي از لبه شروع به رول کردن کنيد.
در آخر سلفون يا کاغذ روغني را به اطراف آن بپيچيد و حدود 2 ساعت داخل يخچال قرار بدهيد.
در اين زمان پياز نگيني را داخل کمي روغن تفت بدهيد و سپس رب گوجه و هويج حلقه شده و نمک و فلفل و زعفران و 2 ليوان آب به آن اضافه کنيد اجازه بدهيد به جوش بيايد حدودا 2 ليوان سس لازم داريم. رولت گوشت را به آرامي از سلفون جدا کنيد و داخل سس قرار بدهيد. تا به کم کم بپزد بعد نيم ساعت رولت را به آرامي برگردانيد تا همه ي اطراف آن به خوبي بپزد و آماده شود.
رولت را به آرامي در ظرف مورد نظرتان بکشيد و از سس (مي توانيد فقط آب سس را بريزيد) اطراف آن بريزيد. براي زيباتر شدن رولت گوشت چند برش ابتداي آن بزنيد. و با سبزيجات تزيين کنيد.