ناگت مرغ خانگی

ناگت مرغ خانگی

لطفاً طرز تهیه ناگت مرغ خانگی رو توضیح بدید؟

حانیه Answered question 11 بهمن 1400
0

ناگت مرغ خانگی، سالم و خوشمزه

881bd2a36f15033c6ba3c547137dc93ade6062c0 34 - ناگت مرغ خانگی

مواد لازم برای ۴ نفر

 گوشت مرغ – ۴۰۰ گرم
نان تست – ۲ عدد
آرد سفید – نصف لیوان
پودر سوخاری نارنجی – به مقدار کافی
پنیر پیتزا – ۱۰۰ گرم
تخم مرغ  – یک عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه – به مقدار کافی
پودر سیر و پیاز –   به مقدار کافی

چطور درست کنیم؟

1- برای تهیه ناگت مرغ خانگی ابتدا وسط نان های تست را  که نرم هستند خارج و در یک کاسه مناسب خرد کنید.2- دو قاشق غذاخوری آب به نان های تست اضافه و خوب مخلوط کنید تا نان های تست نرم شود  و حالت خمیری پیدا کند.

3- گوشت مرغ را به قطعات کوچک برش بزنید و به نان باگت اضافه کنید.4- مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز اضافه و با دست مواد را مخلوط کنید.

5- اگر پودر پیاز ندارید می توانید از یک پیاز کوچک رنده شده استفاده کنید.6- پس از مخلوط کردن مواد یک قاشق غذاخوری آرد را به همراه پنیر پیتزا به مایه ناگت اضافه کنید.

7- مایه ناگت را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار  دهید تا استراحت کند. پس از گذشت این زمان باید ناگت ها را سرخ کنید.8- برای سرخ کردن ناگت ها تخم مرغ ، آرد سوخاری و آرد سفید را به صورت جداگانه در سه کاسه بریزید و تخم مرغ را خوب مخلوط  کنید تا یکدست شود.

9- به اندازه یک گردو از مایه ناگت بردارید و با دست به آن حالت دهید.10- مایه ناگت را به ترتیب ابتدا در آرد سفید ، سپس در تخم مرغ و پودر سوخاری به خوبی بغلتانید  و در روغن بگذارید.

حانیه Answered question 11 بهمن 1400
0