ناگت مرغ خانگی
ناگت مرغ خانگی، سالم و خوشمزه
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت مرغ – ۴۰۰ گرم
نان تست – ۲ عدد
آرد سفید – نصف لیوان
پودر سوخاری نارنجی – به مقدار کافی
پنیر پیتزا – ۱۰۰ گرم
تخم مرغ – یک عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه – به مقدار کافی
پودر سیر و پیاز – به مقدار کافی
چطور درست کنیم؟
1- برای تهیه ناگت مرغ خانگی ابتدا وسط نان های تست را که نرم هستند خارج و در یک کاسه مناسب خرد کنید.2- دو قاشق غذاخوری آب به نان های تست اضافه و خوب مخلوط کنید تا نان های تست نرم شود و حالت خمیری پیدا کند.
3- گوشت مرغ را به قطعات کوچک برش بزنید و به نان باگت اضافه کنید.4- مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز اضافه و با دست مواد را مخلوط کنید.
5- اگر پودر پیاز ندارید می توانید از یک پیاز کوچک رنده شده استفاده کنید.6- پس از مخلوط کردن مواد یک قاشق غذاخوری آرد را به همراه پنیر پیتزا به مایه ناگت اضافه کنید.
7- مایه ناگت را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. پس از گذشت این زمان باید ناگت ها را سرخ کنید.8- برای سرخ کردن ناگت ها تخم مرغ ، آرد سوخاری و آرد سفید را به صورت جداگانه در سه کاسه بریزید و تخم مرغ را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
9- به اندازه یک گردو از مایه ناگت بردارید و با دست به آن حالت دهید.10- مایه ناگت را به ترتیب ابتدا در آرد سفید ، سپس در تخم مرغ و پودر سوخاری به خوبی بغلتانید و در روغن بگذارید.