طرز تهیه فالوده خانگی
فالوده خانگي خوشمزه
چي لازم داريم:
نشاسته – ۲۵۰ گرم
آب -۲ ليوان
گلاب – يک سوم ليوان
آبليمو – به ميزان کافي
چطور درست کنيم:
1- براي تهيه فالوده خانگي ابتدا در کاسه اي بزرگ آب و نشاسته را با هم مخلوط کنيد و در قابلمه اي که نچسب باشد بريزيد و زير شعله را روشن و حرارت آن را ملايم کنيد و مرتب هم بزنيد تا مايع شما بجوشد.
2- بهتر است از قاشق چوبي براي هم زدن استفاده کنيد. پس از جوشيدن مواد، گلاب را بيفزاييد و ۲۰ دقيقه مجدد مواد را هم بزنيد تا جايي که مواد کشدار غليظ و سفت شود.
۳- سپس مواد را به شکل يک توپ در وسط قابلمه جمع کنيد.
۴- در کاسه اي بزرگ آب و يخ ريز دانه اي اما تعداد زياد بريزيد و جلوي پنجره چرخ گوشت قرار دهيد و آن را روشن کنيد.
۵- مايه در قابلمه را درون چرخ گوشت بريزيدو کاسه يخ را جلوي پنجره چرخ گوشت قرار دهيد تا رشته هاي فالوده در کاسه يخ بريزد و آرام با دستکش رشته ها را در يخ زير و رو کنيد.
۶- در پايان کمي يخ دانه اي کوچک ،گلاب و شربت آبليمو (آب ليمو ،شکر و آب را با هم مخلوط کنيد) به آن اضافه و با ليمو ترش فالوده را تزيين کنيد. مي توانيد مقداري بستني سنتي هم اضافه کنيد.